I'm in LA bitch

Sådär, då var det dags att uppdatera lite om vad som händer i Änglarnas Stad - Los Angeles. Vi har varit här i drygt två veckor nu och har redan hunnit med en hel del - Hollywood, 1000 lägenhetsvisningar, Venice Beach, shopping och kändisspaning på Third Street i Santa Monica, galen inflyttningsfest och några bakfyllor. And much more to come! Vi har bokat biljetter till Chelsea Lately Show i nästa vecka, hoppas där är någon bra kändis som gäst. Sen har vi bokat in Las Vegas i oktober och Six Flags, Universal Studios, Jay Leno Show är också några måsten.


Vi har flyttat in i ett lägenhetskomplex 3min från skolan i Santa Monica, där det bor fler svenska och såklart en del amerikaner. Allt är på plats i lägenheten efter ett besök på IKEA med Jonas och Carl som har hjälpt oss sjukt mycket med allt från sovplats, mat, bil etc. I morgon blir det pubrunda och på fredag ska vi till Hollywood på en "kändisklubb", så då får man väl inhandla något snyggt & tight fodral.

Jag och Sophie har också börjat vårt nya liv med träning varje morgon i form av spinning, löpning, powerwalks, hiking bland berg och vattenfall. Det underlättar när det ingår gym på boendet med två pooler! Låter väldigt lyxigt, men standarden här är inget som i Sverige.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0