First day of school

Idag är första skoldagen för mig, de flesta började igår. Ledtråd till vad jag har för första klass idag:


Kan inte sluta se på..




Victorias Secret frossa..

Herrefan vad där finns grejer! Jag går aldrig ut därifrån utan ngt, kan vara bara ett läppglans eller ett par trosor. Nu i veckan köpte jag ytterligare ett babydoll nattlinne, det första köpta jag i cerise men detta fick bli ett vitt eftersom jag alltid velat ha ett och det hade kommit in ett supersnyggt! Såg ut så här fast med prickar som mönster istället:


Slash, Travie McCoy & Fergie

Det var verkligen sjukt roligt på ssmf. Det kryllade av folk och i år var ssmf en hyllning till Slash som rockade skiten ut alla. Han gör samarbete men flera stora artister, som tex Fergie som också var där och uppträdde med honom. Travie McCoys album laddades ner dagen efter, killen äger!

SSMF

Detta hade jag på mig på Sunset Strip Music Festival



My hair

Jag har ju haft löshår nu i 2 månader så det var dags att ta ut fågelboet. Använde mig av en metod som heter weaving där man flätar in håret och Sophy fick sitta igår och ta ut det, var ganska smärtfritt! Så nu ikväll var jag och köpte en gyllenbrun toning, blev precis som jag ville så nu känner jag mig fräsch igen!


Jag vill ha...


Sunset Strip Music Festival

Igår var vi på ssmf, så jävla kul var det! Vi såg Travie Mcoy, Slash, Fergie, Steel Panther, Cid Cudi m.fl. Sen såg vi också Jennifer Åkerman, Hollywoodspionen som skriver för Veckorevyn Louise och Jack Osbourne. Det var en riktigt bra dag och kväll, superlyckad helg!


Let the pictures speak...


Chelsea Lately Show

Då var det snart dags för Chelsea Lately Show (som Jay Leno fast på dagtid för er som inte vet). Dagens gäst: JERRY SPRINGER! Haha, dog typ av skratt när vi fick reda på det!


Casio Exilim

Tittade runt på ebay idag efter en ny kamera och klickade hem denna spillrans nya casio exilim för 500SEK!

Junkfood deluxe

Idag har vi nog tagit igen alla bakisdagars begär. Vi har inte kunnat sluta äta, har verkligen varit sugen på ALLT! Började med thaimat, indisk mat och sen popcorn och choklad. Jag är inte den som äter mycket skräpmat eftersom jag har magkatarr och ska undvika fet mat, salt & kryddat, stekt, onyttigt, you name it.. Så ligger här med lite smärtor i bröstkorgen och har ingen medicin som direkt hjälper. Tar en på morgonen, så jag inbillar mig att den hjälper lite i alla fall. BUT IT WAS WORTH IT!







Sunset Strip Music Festival

I helgen ska vi till ssmf och sen massa bra band - som t.ex. STEEL PANTHER! Jag kommer döööö! Sen spelar Slash, Kid Cudi och Travie McCoy.

Marilyn Manson

Vill vill vill se så jävla gärna! Drömde om att jag fick träffa honom inatt, verkar va en trevlig prick.. Haha. Nej men det hade varit så jävla mäktigt att se honom! Han bor ju här i LA så måste kolla upp om han spelar någon gång 


(egen vektorbild)

Finn Fem Fel


Party again..

Nu har vi kört 3 dagar i rad och är lite halvsega, men fan så kul vi haft! Leka vuxen är inte min grej, sånt kan jag göra när jag är 30, not now! Igår åt vi på en restaurang där de lagade maten framför ögonen på en, som en liten show. Asgod mat och kul att vänta på maten för en gångs skull! Sen skulle vi bowla men skulle varit tvugna att vänta 45 minuter för att få en bana så vi drog tillbaka till Pico Lanai och festade istället. Senare drog vi ut till Circle Bar igen och de spelade lite rock för första gången, finally!

I veckan ska vi försöka klämma in Universal Studios, mer hiking också har vi bokat biljetter till Chelsea Lately Show på onsdag. Sista veckan innan skolan börjar so we gotta make the most of it!

Mina fina vänner från Jönköping skickade mig en liten bild på dom igår, det får mig att sakna dom ännu mer! We had some good times in Jönköping. Jag trivs så sjukt bra här, men klart man saknar familj och ens fina vänner där hemma ♥

Här är lite bilder från vår 3-dagars innan min kamera bestämde sig för att inte fungera mer så får väl bege mig ut och hitta en bra kamera, ska nog kolla på ebay nu lite.



Party in the USA

Igår blev det pubrunda på Main Street. Vi började på en housepub (tror vi?) som hette Barcopa sen vidare till Circle Bar som spela så sjukt bra musik. Massa blandat, nytt och gammalt! Träffade jävligt mycket roligt folk, mycket välgörenhetskonversationer dock, men så får man ju gratis drinkar då med. And then on to the next! Haha.. Nu taggar vi inför en pubrunda i Venice med Pico Lanai-folket och lite andra också. Så här kul hade vi igår:


Hike

Idag tog vi på oss träningsskorna och steg upp tidigt för lite hike i bergen. Där var sjukt vackert, men fan vad jobbigt för benen - hallå benmuskler! Det var ingen hike där man har med sig värsta ledaren, utan folk åker hit och bara klättrar och ser på de fina vattenfallen. Så det var vad vi gjorde, klättrade en bra bit (och jag som är höjdrädd...) och sedan ner igen. Tog 3 timmar ungefär så när vi kom hem blev det att skrubba sig ren i poolen från all smuts och grus, sen nu lite chill innan pubrundan ikväll.


Blandat godis

Litet urval av bilder 

















The Place

Are you dying to see how we live? Bet you do! Here are some pics:

Standup på 3rd Street

Vi ställde oss för att titta på en kille som skulle breakdansa... Trodde vi ja! Han körde istället lite standup och var hur rolig som helst. Här är ett utdrag:



Venice Beach

Vi har ju såklart besökt den berömda stranden Venice Beach. Vi har en favoritrestaurang där - Fig Tree, som gör så jävla goda omeletter fyllda med gräddfil, guacemole och kalkon bland annat. Har den bästa OJ också - Orange Juice, färskpressad och kall. När man sitter eller går längs strandpromenaden där ser man de mest bisarra människorna någonsin - "Elvis", marijuanakillar och musiker. Folk rullar runt på rollerblades i sina bikinis eller musklar runt med sina deffade kroppar, här finns alla sorters människor. Här finns även en hel del shopping också, sjukt fina och speciella grejer!










Jag älskar Venice ♥



Hanging by the pool(s)

Idag blev det ytterligare en dag vid poolen. Det finns två pooler här och idag valde vi den lilla där gymmet ligger precis ovanför. Jonas och Carl kom och hängde, men kom precis mitt i vår träning på gymmet. Svetten lackade och lealösa armar till höger och vänster kastades.. Nej, men Carl körde lite med oss så vi blev ganska utpumpade idag, men det kändes jävligt bra. Sen blev det storhandling på Ralphs och här tar man tydligen med sig kundvagnen hem så har de folk som hämtar kundvagnarna längs gatorna eller var de nu hittar dem. Så vi gick med kundvagnen från Raplhs längs trafikerade gator hem till Pico Lanai. Det kändes inte alls konstigt, inte alls.








Partypics

Nedan följer lite partypics från denna och föregående vecka när vi var ute i Hollywood och Santa Monica 

The Weekend

Helgen var... intressant! Nej, men den var hur kul som helst förutom "dagen-efter" som var det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Det började med att vi stämde planer med Challe och Oscar från hemtrakterna i Ystad, som numera bor i Santa Barbara. Så de tog sig hit till Santa Monica vilket var sjukt kul! De hade med sig en kompis också så vi fem drog in till Third Street på Happy Hour och tog oss senare tillbaka till lägenheten igen för lite inflyttningsfest hos oss. Den inflyttningsfesten blev en STOR inflyttningsfest, folk från hela området kom och festade till det rejält med röda cups. Riktigt bra kväll, förutom morgonen/dagen efter som var lite plågsam.


Det kommer bilder på lägenheten, ska bara få tummarna ur röven och ta lite skapliga bilder 
body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: url(https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/840750/images/2010/bakgrund1_103250258.png);
}
a {
color: #999999;
}
a:hover {color: #80FF9F;}
#wrapper {
clear:none;
margin: 30px auto;
padding: 20px;
width: 830px;
background-color: #FFFFFF;
}
#wrapper:after {
content: ".";
display: block;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}
p {
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 0px 0px 0px;
}
#header {
background: url(https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/840750/images/2010/header_103255484.png);
margin: 0px 100px 0px;
width: 700px;
height: 460px;
}
#side {
float: left;
width: 180px;
margin: 0px;
padding: 24px 18px 0px 12px;
left:-30px;
border-right-width: 3px;
border-right-style: solid;
border-right-color: #CCCCCC;
}
#content {
overflow: hidden;
width: 538px;
position:relative;
left:0px;
padding: 20px 0px;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
width:538px;
float: right;
margin: 0px 10px 0px 0px;
}html>body #content { width: 538px }
#header a {
color: #000;
text-decoration: none;
font-family:  Verdana, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 16px;
font-weight:normal;
}
h1 {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 14px;
font-weight: bold;
color: #000;
text-transform:uppercase;
margin: 0px;
padding: 0px;
height: 30px;
}
h2 {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #000000;
margin: 0px;
padding: 0px;
width: 170px;
}
/** Entry headers **/
h3 {
background: #FFFFFF;
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 18px;
font-weight: bold;
padding:10px 10px 0px 10px;
color: #DA9253;
margin: 0px 0px 10px;
text-transform: uppercase;
}
.navheader {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 14px;
font-weight: bold;
color: #666666;
padding:5px 5px 0px;
margin-bottom:0px;
background-color:#FFFFFF;
text-transform: uppercase;
}
.nav {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
color: #000000;
margin: 0px;
}
.nav ul {
margin: 0px 0px 12px;
padding: 5px 10px 10px;
font-weight: normal;
background-color: #FFFFFF;
}
.nav li {
list-style: none;
padding: 0px 0px 6px 0px;
font-weight: normal;
}
.nav a { color: #000000; }
.nav a:hover { color: #ED6EA3; }
/** Post's body text **/
.entrybody {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 12px;
font-weight: normal;
color: #000000;
line-height: 150%;
margin: 0px 0px 10px;
background-color: #FFFFFF;
padding: 10px;
}
/** 'Posted by' txt **/
.entrymeta {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #666;
text-align:right;
}
.entrymeta a { color: #E04201; }
.entrymeta a:hover { color: #80FF9F; }
.commentheader {
font-family:  arial, helvetica, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
background-color:#809FFF;
padding:5px;
color: #FFFFFF;
}
.commenttext {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #000;
line-height: 130%;
}
.commentmeta {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #999999;
margin: 10px 0px 20px 0px
}
.commentmeta a { color: #809FFF; }
.commentmeta a:hover { color: #80FF9F; }
.commentform {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #333333;
margin: 0px 0px 20px 0px
}
.separator {
border-top: 2px solid #CCCCCC;
border-bottom: 0px solid #CCCCCC;
margin: 14px 0px 14px 0px
}
.default {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 11px;
color: #333;
font-weight: bold;
padding: 0px 0px 10px 0px;
text-transform: uppercase;
}
.subside {
font-family: arial, verdana, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
padding: 0px 0px 0px 0px;
}
.xmlButton {
border:1px solid;
border-color:#FC9 #630 #330 #F96;
padding:0 3px;
font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
color:#FFF;
background:#F60;
text-decoration:none;
margin:0;
}
.image {
border: 2px solid #CCCCCC;
background-color:#FFFFFF;
padding:2px;
margin: 0px 6px 6px 0px;
}
.thumbnail {
border: 2px solid #CCCCCC;
background-color:#FFFFFF;
padding:2px;
margin: 0px 6px 6px 0px;
}
.video{
padding: 0px 0px 0px 0px;
}
.fieldName{
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
margin: 0px 0px 12px 0px
}
select{
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
}
#calendar {
color: #333333;
font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif;
padding: 0px;
text-align: left;
background-color: #FFFFFF;
margin: 12px 0px 12px 0px;
padding: 10px;
}
#calendar table {
padding: 1px;
/*border-collapse: collapse;*/
border: 0px;
}
#calendar table caption {
color: #666666;
font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size : 0.7em;
border-bottom: 1px solid #999999;
text-align: left;
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
padding: 3px;
letter-spacing: .3em;
}
#calendar table th {
text-align: center;
font-weight: bold;
font-size: xx-small;
}
#calendar table tr td {
border: 1px solid #666666;
text-align: center;
font-size: xx-small;
}
#calendar table tr ul  {
color: #666666;
list-style: dot;
margin: 0px 0px 0px 20px;
padding: 4 0 5 0;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.7em;
}
#calendar table tr td.cssDayMouseOver {
border: 1px dotted red;
cursor: hand;
}
#calendar table tr td.cssDayMouseOut {
border: 1px solid #666666;
}
#calendar table tr td.cssEntryBox {
border: 1px solid gray;
padding: 6px;
text-align: left;
background: #FFFFFF;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.8em;
color: #666666;
}
#calendar table tr td ul li {
color: #666666;
}
#calendar table tr td div.cssDayEntryHeader {
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.8em;
text-align: left;
font-weight: bold;
padding: 4;
}
#calendar table tr td div.cssDayAvailable {
text-decoration: underline;
text-weight: bold;
}
form {
padding: 10px;
background-color: #FFFFFF;
margin: 0px 0px 10px;
}
#profile {
font-family:  Verdana, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
margin: 0px 0px 0px 0px;
padding-left: 16px;
}
#profile h4{
font-family:  Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 14px;
font-weight: bold;
color: #666666;
text-transform: uppercase;
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 0px 6px 0px;
}

Celebrity spotting - Janice Dickinson

Häromdagen såg vi Janice Dickinson på Third Street, hängandes mot yngre kille. Hon kunde fan knappt stå så drogad hon måste varit. Rishögen Janice - yakkkii!


I'm in LA bitch

Sådär, då var det dags att uppdatera lite om vad som händer i Änglarnas Stad - Los Angeles. Vi har varit här i drygt två veckor nu och har redan hunnit med en hel del - Hollywood, 1000 lägenhetsvisningar, Venice Beach, shopping och kändisspaning på Third Street i Santa Monica, galen inflyttningsfest och några bakfyllor. And much more to come! Vi har bokat biljetter till Chelsea Lately Show i nästa vecka, hoppas där är någon bra kändis som gäst. Sen har vi bokat in Las Vegas i oktober och Six Flags, Universal Studios, Jay Leno Show är också några måsten.


Vi har flyttat in i ett lägenhetskomplex 3min från skolan i Santa Monica, där det bor fler svenska och såklart en del amerikaner. Allt är på plats i lägenheten efter ett besök på IKEA med Jonas och Carl som har hjälpt oss sjukt mycket med allt från sovplats, mat, bil etc. I morgon blir det pubrunda och på fredag ska vi till Hollywood på en "kändisklubb", så då får man väl inhandla något snyggt & tight fodral.

Jag och Sophie har också börjat vårt nya liv med träning varje morgon i form av spinning, löpning, powerwalks, hiking bland berg och vattenfall. Det underlättar när det ingår gym på boendet med två pooler! Låter väldigt lyxigt, men standarden här är inget som i Sverige.



RSS 2.0