Viper Room & Whiskey

Helgen var sjukt rolig. Torsdagen var lite avsked för Fredde, fredagen var den Vains of Jenna och förfest på Viper Room. Killarna minglade lite på Whiskey efteråt vilket var kul! Lördagen var lite segstartad men snart hörde Jolmen av sig och vi drog till 3e till Cabo Cantina. På kvällen blev det V Lounge och igår återhämtning deluxe. Har varit så mkt som hänt nu på sistone så har blivit en del fest, men framöver får det bli lugnare. Köpte en volleyboll igår så snart får det bli lite mer spel på helger etc.


Serier

Ligger och ser på Brothers & Sisters och kom att tänka på att jag kanske följer lite väl många serier?


  • Dexter
  • Glee
  • Entourage
  • Brothers & Sisters
  • 90210
  • One Tree Hill
  • Desperate Housewives
  • Gossip Girl
  • True Blood (fortfarande på säsong 1...)
  • How I met your mother
  • Big Brother
  • Hipp Hipp
  • Solsidan
  • Two and a half men
Och tänkte börja se på Californiacation..

Last night


Kändisspaning!!!

Gissa vem jag och Fredde satt brevid igår? Jo ingen mindre än killen från Dawson's Creek - James William Van Der Beek, Jr! Jag & Fredde var inne i Hollywood och strosade runder när vi såg "The Wine Bar". Vi gick in och kollade på vinerna (vi älskar rött vin) och bestämde oss för att ta ett glas. Då råkar jag se att James William Van Der Beek, Jr sitter på den lilla uteserveringen (4 bord) med en annan kille. Det var bara dom där, så jag och Fredde satte oss två bord bort och självklart fick vi in ett smygfoto som ni får se sen i veckan!


Music

Detta lyssnar jag på just nu:


Fredde är här!

Dålig uppdatering, jag vet. Men i helgen kom Fredde hit för att hälsa på en vecka, så över en flaska vin (1,2,3...) kom jag och Jolmen fram tills på torsdagen att vi skulle hämta Fredde på flygplatsen iklädda Farmen-Sebastian (Frrrriiida) och en kyckling. Jag fick va kyckling (Jolmen hade en dräkt hemma sen Halloween) och Jolmen fick va Farmen-Sebastian. Fy fan vad pinsamt! Varför gjorde vi det? Fredde skratta ju gott iaf och alla tittade, var jävligt kul!

På kvällen drog vi till Hooters och åt och Hooterstjejerna fick sjunga för Fredde, sen blev det Cabo Cantina och sist Circle Bar. Bra kväll!


På lördagen var det dags för Sunset Strip, Jan skulle göra klart sin tatuering, som blev asfin! Det slutade med efterfest hos oss med en deckad Sophie, en jättefull Jolmen & Sofie, semifulla Carl & Jan, och var fan var Fredde? Jo han satt utanför Jolmens och deras lägenhet och frös med Karro och väntade. Under denna kvällen har tydligen Jolmen bytt ut sina simkort i hans mobiler, amerikanska simkortet i den "svenska" mobilen och tvärtom. Varför? Ingen som vet.


Nu kom jag nyss hem från Volleybollen. Jag cyklade 7.15 och var hemma exakt 10.15, hard work men kul som fan! Hallå träningsvärk. Kl.14 ska jag iväg till min andra lektion för dagen sen vid 18-tiden ska vi på Taco Tuseday på Cabo Cantina sen blir det någon bio.


Men nu måste jag duscha! Ciaaao!




Volleyboll

Då var man hemkommen från första volleybollträningen, som var helt jävla underbar! Började kl.8 på stranden så fick cykla runt 7.30 (tar 30min, så jag var där precis 8). Den håller på till 9.15 så det är ganska lagom, men kommer bli att man stannar efteråt och spelar någon timme och ligger på stranden. Får skaffa boll först bara! Tränaren är välkänd här, hon har tränat stora lag tydligen så upplägget på träningen är super. Men shit vad jobbigt det är! I beachvolleyboll spelar man två mot två istället för det vanliga då man är 6 st på plan. Ganska stor skillnad, eller hur? Så det blir mkt springande och flängande, jobbigt men kul som fan. Var orolig ett tag att jag inte skulle orka upp varje tisdag och torsdag kl.7 men det är inga problem när man väl kommer ner på stranden och sätter igång. Sen vaknar man ju på 30min cykelturen också - dit och hem. Så overall - 2.5 timmars träning varje tisdag och torsdag. Fotbollen får jag tyvärr strunta i då den ligger direkt efter volleybollen, 30 min iväg. Sen var vi för många som crasha den också så finns inte en chans att jag får dem. Men kommer bli en hel del volleyboll detta året, det vill jag lova! The new life has begun...




Ett litet förslag på utformningen av mitt portfolio som jag gjorde i Illustrator igårkväll (snart dags att söka jobb i Sverige). Den står för allt som jag är som designer: färgglatt och lekfullt. Sidan ska vara högre än den är bred, när man tex trycker på pilen till höger skickas man nedåt till nästa sida.

Motion Graphics

Gjord av den berömda Saul Bass som under sin tid jobbade med b la Hitchcock och Martin Scorsese!




Se7en (filmen) har en riktigt cool motion graphics - gjord av Kyle Cooper!



Kändisspaning

Häromdagen var jag på samma toalett som Joanie - två i Top Model.


Motion Graphics

Idag hade jag som sista lektion Motion Graphics som handlar om att integrera grafisk design med rörliga bilder kan man säga. Vinjetter etc. Här är en av de coolaste motion graphics ever som är vinjetten för Mad Men:

http://www.youtube.com/watch?v=WcRr-Fb5xQo (kunde inte visas här)




Det är sånt här vi ska jobba med hela terminen, skitcoolt.

Första skoldagen

Då var nästan första skoldagen avklarad, har haft information om Volleybollen som är varje tisdag och torsdag på Santa Monica Beach 8.00-9.30. Förmodligen stannar jag där tills min nästa lektion som är 14.00 och lirar lite eller bara solar. Jag crashade fotbollen idag, men det visar sig att vi är jääävligt många som vill ha den, så det kommer bli svårt att få den. Men volleybollen kändes superbra så kör nog på den faktiskt.

Igår tog Jan mig till en persisk restaurang, vi åt grillspett med saffransris och yogurt, my god vad gott! Och lite rött vin på det såklart.. Sen tog han mig vidare till Santa Monica Pier där vi åkte berg och dalbana följt av parishjulet.. Jag var LITE rädd. FY FAN ! Men vilken bra kväll det var :) Helt perfekt!


Nu har jag nyss tryckt i mig bulgur, kyckling med ananas, gurka & tomat med lite grekisk yogurt. YUM YUM! Nu inväntar jag nästa class med lite Gossip Girl. Ciaaao!


right now


Valentines Day

Jaha, då var det Alla Hjärtans Dag i självaste LA. Jag har ju aldrig firat den dagen innan direkt, så det känns extra speciellt att få göra det här och med världens bästa <3 . Planerna är lite hemliga än så länge, men ska va klar om drygt 2 timmar så då får vi se.. Förresten, jag & Jan hade 5 månader i lördags!

Efter frukost på sängen av Jan idag stack jag och Jolmen till Venice (vi är de enda som är lediga första skoldagen, har jag sagt att jag bara går tis, tors? ) . Så vi tog en smoothie och strosa runder sen in till 3e gatan och glodde lite mer.


Min hatt råkade ju komma bort i förra helgen när verkligen alla hade min hatt utom jag. Så fick köpa ny hatt igår men kom även över en söt liten klänning och en väska:



I heart Clinique


Museum of Death

Detta var ju en upplevelse. Fy fan! Det var äckligt som fan. Flrtsa rummet var massa polismaterial, elektrisk stol, brev och teckningar från kända seriemördare. Handskrivna brev från seriemördare till deras brevvänner etc. I nösta rum fanns kläder från en fånge som blev avrättad i elektriska stolen som fick sin skalle bortbränd, massa blod på kläderna. Det värsta var nog deras film i slutet där de samlat massa tortyrer och massmord etc. Folk som högg av killars penisar och blodet bara sprutade. Jag och Sophie mådde så illa. Fy fan vilket ställe. Jävligt intressant dock. Åk dit om ni åker till LA, do it! You're gonna puke..


Some good nights this week

we love cabo cantina
vi lyckades dra ihop inte mindre än säkert 15-20 pers i fredags på Cabo Cantina. Vi tog upp hela övervåningen!

Myskväll

Baby är för fin ibland. Han överraskade med ostbricka, gurka & dipp, chips, vin, vindruvor & gröna äpplen när jag kom hem till honom i söndags <3


Sea World

I måndags fick Jan uppleva sin julklapp - en tripp till Sea World och en session bokad med delfiner som vi fick klappa och leka lite med. Vi lånade Mikails bil dit och jag gav mig ut i denna hemska trafik med en motorväg som har 5 filer. Men det gick bra när vi väl kom rätt så kom man in i det. Dock när vi kom till San Diego och Sea World slutade styrservon fungera och jag kunde inte svänga. Det kunde gått riktigt illa om vi varit på motorvägen. Men vi drog in på Sea World eftersom vi var sena och hade bara 2h innan de stängde (dock räckte detta). Sea World var skitkul! Vi fick se hajar, isbjörnar, delfiner och massa mer! Det första vi såg var lite av en show - killer whales. Shit vad häftigt det var! De var så stora och så vältränade och lydde sina tränare ruggigt bra. De hoppade och gjorde massa konster. Kändes som vi gick rakt in i en film när vi såg det.

killer whale
delfinerna
sovande isbjörn
fetaste pingvinen ever


Vi fick till slut bilen att fungera till sist och körde hem , när vi kom fram började den ryka dock. Hyrbil nästa gång!

right now

Vi kom nyss hem från Venice Beach. Vi körde bakisfrukost/lunch på Fig Tree, jag jolmen sophie carl amanda & gustaf. Det var nice! Sen drog vi och solade på stranden men det blåste lite väl kallt så vi drog hem igen. Och nu ligger jag här och tittar på Brothers & Sisters. När börjar Dexter & Entourage? Vill se nu! Ikväll ska jag och Sophie se film. Jan och Niclas ska iväg och göra resten på jans tatuering på Sunset Strip ikväll så det blir guys night och girls night. I morgon ska det också bli fint väder så det får bli poolen istället (där det inte blåser så mkt) och sen ska jag och Jan kolla upp om det finns några billigare och bra spa häromkring där vi tänkte fira 5 månaders (lördag) och även Alla Hjärtans Dag. Tänkte slå ihop dom till ngt sånt bra :)

Igår var det välkomstfest för Carl & Jolmen. Vi blev en hel del roliga folk hos dom och en del av oss drog senare vidare Venice och "The Brig". Där var kö, en tisdag! Bilder kommer.
I morgon är det "pizza night birthday party" på Rainbow, Sunset Strip. Tror dock inte vi drar dit, ingen som verkar direkt sugen. Håller oss nog till helgen istället då det är stora fester förmodligen, sista helgen innan skolan börjar. Jag har fått 4 grafiska kurser och en rolig kurs - volleyboll, men ska nog crasha fotbollen istället!

Tatuering @ Sunset Strip


Saturday Night..

I lördags var det partytime hos jan med sophie, niclas, ludde jag & dennis. Vi spelade "ölspelet/kungen/ring of fire" - whatever det nu kallas runt om i sverige. innan varenda jävla mening skulle vi säga "lilla flickan sa". PANIK! Det blev mkt drickande och lite spelande kan man säga.

wtf?

Var hittar jag kedjan?


snyggt!


I want, I need, I'm gonna

urban outfitters

Baksmällan

Gillar faktiskt denna låten lite

Tonight is the night

Eller? Ah precis. Har ju fått reda på att en gammal kompis hemifrån också går på Santa Monica College och därför tänkte vi slå våra kloka huvuden ihop ikväll för lite drinks! Sjuka är att jag och Sophie råkade cykla förbi honom en dag påväg hem från Venice, otippat?

Glömde berätta om torsdagen.. Borde jag? Jag och Jan drog in till Sunset Strip och åt på Red Rock för att sedan skynda vidare till tatueraren, som var hur skön som helst. Han har tatuerat in Eve's mest berömda tatuering: tassarna vi brösten och han har även tatuerat Nikki Sixx. Så Jan satte sig och började den oändliga resan av tatueringen. Under tiden drack vi lite rom och cola och sen banade allt iväg.. Herregud! Två piercingar senare vinglade jag och köpte mer dricka för att sedan bli hämtad av Mikail och hans high school ragg. Vi drog hem till Jan och efterfestade till 7 på morgonen. Måste jag påpkea att jag bangade fest igår och mådde dåligt till 23 på kvällen?


Remake of "A Night At The Roxbury"

En video vi gjorde för x antal år sedan (2007?)

My work '10

Final Website in Web Design


Web Design Assignment


Made in Illustrator in the class Page Layout






Made a shoe in Indesign in text only








Menu for a Restaurant (bad quality for blog)





Brochure for Web Designers (colors little off for the blog)


Solnedgång i Venice

Efter jag och Sophie tatuerat oss för snart en vecka sedan fortsatta vi ner till strandpromenaden i Venice och satte oss på favvostället Fig Tree och åt omelett och såg solendgången.


Time to hit Sunset Strip!

Once again it's time to hit the Sunset Strip. Jag och Jan Banan åker in nu för att glo lite och käka, sen kommer nog fylleslaget in senare ikväll efter lite förfest. Jag får kanske förfesta hos tatueraren? That's something new! Bilder kommer upp imorn, bjuder på den här så länge:
my dreamcar

Uppskrivning, check!

Jag och Sophie klarade uppskrivningen på det amerikanska körkortet idag, fan vad underbart! Nu får vi köra i 2 månader på detta innan vi måste klara uppkörningen. Så blir att hyra bil lite då och då. Jag får träna redan på måndag då jag och Jan kör till San Diego & Sea World. Runt 15-tiden idag ska jag och Jan in till Hollywood och strosa lite innan vi beger oss till Sunset Strip där han ska tatuera hela armen men upplevelser från hans vistelse i USA. Kommer bli grymt!

Bästa youtube


old stuff

gammal fin bild på mig & the soph

Min första tatuering

Det var många om och men innan jag bestämde mig för att tatuera in en svala på handleden. I morgon ska jag med Jan när han ska tatuera sig på Sunset Strip, och då tänkte jag göra en tatuering till minne av min katt Disco (den som jag egentligen skulle gjort idag) . Blir förmodligen hennes namn och datum i nacken. Är sugen på ett hjärta på foten också. Tatueringarna här är ju mkt billigare än i Sverige. Jag trodde jag skulle dö när jag blev tatuerad idag men det kändes inte alls så mkt som jag trodde, inga tårar, inga skrik, nothing! Sophie och Jan jaga upp mig som fan dock, haha. Så jag är lätt taggad att tatuera mig igen!


Cabo Cantina

Igår var jag och Sophie på "manny paddy" aka manikyr och pedikyr. Vi betalade 28 dollar för både och + att man satt i en massagestol under hela timmen och även fick fotmassage. Det blev hur snyggt som helst! Efteråt träffades vi alla på den mexikanska baren Cabo Cantina för en hel del drinkar på Happy Hour. Kvällen slutade på Circle Bar där vi dansade tills det sa stopp. Det var en sjukt kul kväll!


Sverigepics

Har ju glömt lägga upp bilderna från när jag var hemma i Sverige över julen, here you go!

Random


Venice

Allt händer fan i Venice! Igår såg Mikail sett David Duchovny från Californiacation och för någon vecka sen hade Amanda sett Adrian Grenier från Entourage. I LOVE VENICE!



Gran Canaria @ New Year

På nyår var vi på Gran Canaria, precis som vi är varje år. Det var jag och min familj (dock inte min äldsta bror) och en av mina absolut bästa kompisar Cajsa! Vi har lärt känna så mycket folk där genom åren och i år var gänget samlat igen. Titta och njut!
Jag & Mami
Brorsan & Joakim

Jag & Cajsa




Cajsa, Andreas & Jossan


Jag & Maria



Fun pics from VoJ @ Roxy


RSS 2.0