VoJ @ Roxy

Igår var vi på Sunset Strip, Roxy där Vains of Jenna spelade och även ett nytt svenskt rockband Dynazty vars manager är ingen mindre än Peter Stormare! Jag blev presenterad för den stora skådespelaren av en i bandet och prata lite med honom, kommer dock inte ihåg vad jag sa riktigt.. Men jag fick träffa Peter Stormare, YEEY!


Dynazty
Dynazty
VOJ
Jesse Forte VOJ
JP VOJ

E G O T R I P P


Tattoo

Så nästa onsdag ska jag och Sophie äntligen göra tatueringar! Bokade en tid i Jönköping för ca 2 år sen men banga ur men nu ska det fan ske. Jag vet att jag vill ha ngt på handleden, och är lite inne på  en liten döskalletatuering. Vad tycker ni?
Alla dessa är ju för stora för min handled men ni kan ju tänka er typ!

Jönköping

Vi hann ju med Jönköping också och hälsa på alla sköningar! Saknat dom som fan och sakna dom lika mycket igen skeunden vi lämnade staden.

Sverige trippen

Tänkte lägga upp lite random bilder från GC, Jönköping och blandat för er , enjoy!
Joakim & Cajsa på Gran Canaria
Nyårsafton
Cajsa & Andreas
"Snygg-Jossan"
Vaxdockan

Pico fest

I torsdags hade jag och Sophie lite fest i lägenheten , jag tror halva pico kom + Mikail och hans kompisar. Det blev ett jävla drag som efter massa charader och drinkar slutade på baren Busby's. Jag hade som mission att va creepy på all bilder. Eller iaf inte se helt normal ut. Lyckades jag?

KÄNDIS!

Bam bam och åter bam. Idag på Venice Beach såg vi Gary Dourdan från csi! Han tog en cykeltur vid stranden.

Back in LA!

Nu är nästan jetlaggen borta efter 15h sömn första natten, två stranddagar och mer sömn :) I morgon ska vi dricka lite vin och nog gå ut och på fredag ska jag och Jan laga mat och se film. Jag och Sophie kom nyss hem från Venice Beach med cyklarna, det ska ta ca 15min att cykla hem, för oss som cykla vilse tog det en timme. Fick ju lite träning iaf! Till lunch var vi på vårt favoritställe vid strandpromenaden på Venice Beach - Fig Tree och åt omelett och drack te. Nu blir de snart tomatsoppa!
LA i bilder so far
First sight of LA

LA när vi landat, home sweet "home"!

RSS 2.0