Sunset Strip

I lördags var vi på Sunset Strip och Rainbow. De flesta verkar ha minnesluckor.. Här är några av de grejerna jag gjort som jag inte kommer ihåg, som jag fått berättat för mig:
  • Gjort bort my på subway då jag efter de rostat brödet helt plötsligt skulle ha alla ostar?
  • Ätit en dekortationsavocado med skal på inne på Subway. Tog den tydligen ur en skål på disken och började käka som ett äpple.
  • Gått in på en tatueringsstudio och pekat ut en jävla blomma i deras bok och ville göra en tatuering, tills jag blev stoppad (puuh).
  • Köpt ett armband med ett kors på? Ganska snyggt faktiskt, vaknade med det ovetande dagen efter.
  • Köpt/fått en cd skiva med inget innehåll

Jag hade roligt.. Eller? HAHA!

Diverse roliga grejer som hänt i helgen annars:

  • Sophie glömde sina husnyklar och fick klättra in genom fönstret på natten
  • Ludde deckar utanför på gatan vid Burger King
  • Tobbe blottar sig och låter hans ägodel agera cigarett
  • Jag klämmer ur mig efter ngn konstig diskussion: ‎"Röven är ett trevligt ställe och trasan ska vara tacksam över att få vara där!"


Benicio Del Toro

Igår var vi på en bar som heter Renee's , åkte dit för de andra ställena hade såna köer. Asnice bar! Så börja alla snacka om att där var en skådespelare i baren som hetter Benicio Del Toro. Jag visste inte alls vem det var när de sa namnet, ringde inga klockor. Så peka de på honom i baren och jag skulle ändå beställa dricka så tänkte att jag kan se han på närmare håll. Då börjar snubben snacka med mig och vi pratar om lite allt möjligt. Mitt i fyllan frågar jag: "So what do you do for a living?" . Också påpekade jag också att det inte var schysst att han var VIP i baren och att jag också ville va det. Jag erkände aldrig att jag "visste" att han var känd. Tydligen skulle jag på efterfest med honom också. Ajja, trevlig snubbe, haha. Men idag googla jag honom och visstfan känner jag igen honom nu, bara namnet som inte ringde några klockor. Bra kväll!


Vi har druckit 3 dagar i rad nu, blev impulsdrickande i torsdags då 3 killkompisar till Sophie kom till LA! De har bott här sen i fredags, och shit vilka bra grabbar, sjukt härliga! Så vi har haft jävligt roligt i 3 dagar nu! Igår drog jag och Ludde till Venice och käkade på mitt favoritställe Fig Tree. Vi var lite bakis så vi beställde in vin och öl också. Sen vandrade vi runt och drog senare upp till en kompis till Ludde. Haha, vilken lägenhet, så sjukt flummig. Jag drog ner en runda igen för att kolla örhängen och kläder och då träffar jag en 20-årig latinokille som berättade hela sin livshistoria om att han bott på gatan etc och har hittat Jesus. Här är en film på honom:

Halloween

Halloween i Santa Barbara var helt sjukt bra! Vi bodde hos Challe och Oscar och kunde inte haft det bättre, fick till och med sängarna. Men Challe gjorde ju en fin koja på golvet under bordet så.. Vi kom dit sent på kvällen, bilresan är ett minne blott.. När vi till slut hittade rätt fest så var de t fullt ös medvetslös. Beerpong, massor av folk, flintstones, pizza och bra musik till kl.6? På lördagen blev vi väckta 9.30 för då var det fest igen tydligen. Dräkterna åkte på vid 15 och se var det jävlar i det fest. Vi började hos Challe och dom sen vidare till en annan fest där alla var från Ystad i pincip. Det var skitkul och vi träffade massor av roliga människor. Tror att Jolmen som var kyckling känd sig hemma för där var en hel farm på festen: 2 kossor, en häst och en kyckling. Jag var utklädd till dirty cop så jag höll koll på folk hela kvällen, förutom när jag själv shotta.. hööhö. Många bestraffades med min piska också. Sen hittade jag en kompanjon vid grinden, en vakt. Vi pratade gamla tider genom alla dessa polisår. Det var en fin kväll. Efter den festen var det vidare till Challe och Oscar igen där 60 pers fyllde lägenheten. Kvällens citat var från Jersey Shore: "Ohhh yeaaaah". en av killarna var utklädd till "The Situation" , vilket var lite roligt för vi fatta inte att han var utklädd först. "Han lyssnar på techno han.. ".

Jag snodde Jans Green Man dräkt och sprang upp till grannarna på ovanvåningen och skulle chocka alla som var på efterfest där, men blev bara en liten kryprunda in sen ut fort som fan.

RSS 2.0